måndag 13 juni 2011

Nytt jobb, utställningar, valpplaner, sheltiebus och allt i en salig röra!

En hel del har hänt sedan jag úppdaterade bloggen sist.

Kiira har hunnit med hela 3 utställningar sedan dess och hon har fått kvalitetsbedömningen EXCELLENT (utmärkt) på alla tre utställningar. På den första slog hon till och charmade sej till en 3dje plats i klassen och fick dessutom CK (Certifikatskvalite).

Jag har börjat jobba deltid nu som kontorist på en firma i Solf. Passar mej alldeles utmärkt med tanke på djuren och skolan. Tack och lov så har jag nu sommarlov (bara en monsteruppgift kvar att lämna in).

Neiti har nu börjat löpa (självklart mitt i säsongen men det är ju inget man kan något åt) och ska nu paras med hennes tilltänkte =) Mera info om kombinationen hittas på hemsidan.



Förra veckan efter rallylydnaden så släppte Jennifer sina 3 shelties och jag hade med Ressu och Kiira så de fick busa, med i buset var oxå tollern Vista och havannoisen Magnum. Hundarna hade superroligt och hela flocken kom bra överens.







Sommaren har nu kommit och vi har tagit uti med trädgården. Syrenhäckarna är nu planterade samt alla buskar så har jag även planterat en blodhägg. Gräsmattan på baksidan är nu omgjord och igår satte vi om den så nu är det bara att vänta på att den ska börja gro. Så hoppas vi på att bygglovet snart ska gå genom så vi får ta itu med det nya förrådet vi ska bygga iår. Dit kommer vedförråd samt gräsklipparen och fyrhjuling ska förvaras där, sedan så blir det också ett kallgarage till den nya bilen (om den mot förmodan nu kommer någongång).



Poitsu fyllde den 04.06.2011 hela 8 år. Han fick en rosa (hans favoritfärg) flamingo som har pip på 3 ställen. Han är överförtjust =)



Kiira har nu börjat viltspåra med husse och har nu fått sin egen spårsele. En Y-modell från Hurtta. Sedan har vi även köpt en ny motiveringsleksak, Fleeceflätat band och Kiira älskar att dra kamp med det =).



Sheltieligan spatserar numera på framsidan av huset och alla som passerar på vår väg vet nog av att de "inkräktar".  Neiti är mest förvånad över att alla inte kommer och gullar med henne.



Ha en skön sommar!

 

1 kommentar:

Eddie & Dino sa...

Det blir roligt att följa de kommande valparna. Snygg hane, ser ut att passa Neiti bra.