lördag 9 maj 2009

Match Show!

Idag ordnades det Match Show i Korsnäs! Hade till en början inte tänkt delta, men så likväl ringde jag sambo så han fick komma över med Neiti & Ressu.

Ressu fick ett rött band och placerade sej 3a. Domare var Heidi Troberg.
Han har tydligen ännu inte återhämtat sej från Vasa då domaren där skrämde slag på han på bordet då hon kom bakifrån och tog tag i Ressu. Gissa om han höll på att flyga i taket. Efter det vägrade han gå nära domaren. Idag gick han hela tiden och sneglade på domaren och var väldigt ovillig då hon kom nära. Men det är väl bara att försöka träna...

Med Neiti däremot gick det bättre. Första varvet i ringen så var hon lite ovillig. Kan bero på att jag tog henne nästan direkt ut ur bilen då det regnade. Men hon fick ändå ett rött band.

Sedan så vann hon röda ringen och gick därmed vidare till Best In Show (BIS). Domaren var Heidi Troberg

I BIS-ringen så var det då 6 hundar. En boxer valp (bästa blåa valp), en Flatt (bästa röda stora hund), en Nova Scotia (bästa blåa stora), en sheltie (bästa röda småhund) och om jag inte missminner mej så var det en Bichon Havanna som blev bästa blåa småhund och så var det ju Neiti förståss som blev bästa röda valp. BIS 4a blev Boxern, BIS 3a blev Nova Scotian, BIS 2a blev flatten och BIS 1a blev Neiti! Domarena var Heidi Troberg och Birgitta Strömman.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Va roligt att det gick så bra i regnet på Match Showen. Eddie och jag var på viltspårprov och det regnade från kl. 8.30 till 19.00 då vi slutade, stackars domare. Sen sken ju solen hela kvällen.
Hälsningar Bodil

Kati sa...

Tack, är nog nöjd med damen =)
Jo, vädret kunde verkligen ha varit bättre =(