söndag 17 maj 2009

Neitis första utställning!

Igår var det då väckning 04.30. Sen bar det av med alla hundarna mot Jakobstad. Poitsu och Ressu fick vara hos pappa sålänge Neiti, matte, husse och "mumma" var på utställningen.

Vi kom till utställningsplatsen i god tid, tack och lov. Fick parkera när så det var inga långa vägar man behövde släpa packningen. Efter att ha anmält sej så kollade vi genast hur många hundar som fanns i Neitis klass. Visste från förr att det var 24st Cockerspaniels anmälda. Så hade ju tänkt att ungefär en 1-2 valpar kan det ju då vara. Dom våran förvåning när det var 4st tikvalpar =O. Som domare för cockrarna var Jukka Kuusisto.

Var nog väldigt nervös hur Neiti skulle bete sej i ringen speciellt då vi var sist i ledet. Men än en gång överraskade Neiti mej. Stod som en ängel och betedde sej väl oxå på bordet. Endast mot slutet efter vår individuella bedömning så när jag skulle ställa henne med dom andra valparna började hon trilskas lite och ville inte riktigt gärna stå som hon skulle.
Domaren måste ändå ha sett något han gillade för han placerade henne som 2a och dessutom fick hon Hp (hederspris). Så jag var jätteglad och nöjd med damen =)


Inga kommentarer: