onsdag 2 juni 2010

Match show i Malax

Idag har vi varit med hundarna på Match show i Malax. Gamlingen (Poitsu) lämnade hemma. Han föredrar att ligga i sängen framför att åka bil (finns inget värre enligt Poitsu) och dessutom vara med om något så tråkigt som att visa upp sej och stå fint. =)

Så med oss hade vi Kiira, Neiti och Ressu. Alla klarade sej bra idag, Kiira deltog med matte för första gången i ringen och det gick jättebra fast vi hade en hund som hela tiden försökte hänga oss i baken. Kiira tilldelades blått (man får först rött eller blått band) och så vann Kiira och matte valparna som fått blått band.
Som vanligt blev det stress så då Ressu skulle in så krockade det med Kiira, så Mats visade Ressu igen. Det gick bra för dem och de fick ett blått band och placerade sej som tvåa. Ressu går betydligt bättre med Mats än med mej. Då jag går med honom så studsar han bara och svansen står som en kringla över ryggen.
Neiti deltog oxå och hon fick ett rött band, nära att även hon skulle ha placerat sej men åkte ut som sista hund.
Sedan i Best In Show ringen uppförde sej Kiira väldigt väl och matte kunde t.o.m ta några trippande, staplande språngsteg vilket man lider av nu då istället. Men det går ju åt rätt håll iaf. De placerade sej som 5a. Matte är mycket nöjd över Kiiras beteende idag.


2 kommentarer:

Eddie & Dino sa...

Grattis till de fina placeringarna i Matchshowen! Roligt också att knät är i skick för hundhandling.

Kati sa...

Tackar =)
Det har börjat gå åt rätt håll nu iaf =D