fredag 23 juli 2010

Försöker med en kortfattad uppdatering


Det är så mycket som händer nu på en och samma gång så att sätta sej ner och skriva i bloggen har som helt lämnat bort. Men Kiira har hunnit vara på en Internationell utställning i Ylivieska. Där bedömdes hon av Charlott Sandberg och fick priset Mycket God (eller en etta kan man ju oxå kalla det ännu). Reglerna kommer ju snart att ändra här i Finland, så jag som ringfunktionär ska bli konfundersam och bortkollrad...

Neiti har hunnit vara med husse på två spårprov. Ett i Malax var hon fick 32p och det räckte till ett andra pris. Igår kväll så var vi då ute igen och denna gång gick det vägen =). En etta och 45 poäng =). Jag är mycket stolt över vår unga dam och även över Mats som tränat upp henne!

Ressu har hunnit vara med på en Match-show i Jeppis med min 9-åriga kusin S. som handler. Med tanke på att de inte tränat en enda gång tillsammans gjorde de ett superfint jobb och var såå nära en placering i små hundarnas blåa ring. Men det blev en femte plats för dem. Vilket inte är fy skam i sej heller. De skötte sej båda långt över förväntan och jag är mycket stolt över dem båda =).

Imorgon är vi bjudna på bröllop. J och A ska gifta sej! Hoppas vädret står på deras sida då bröllopet hålls utomhus. Har försökt att muta vädergudarna och jag håller tummarna att det lyckades =).







5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hej!
Varit inne och titta på din blogg!
Har själv med cockerspaniel.
1 svart hane som heter cockett´s Riccardo och är snart 2 1/2 år.
Alltid kul och hitta andra som skriver vad de gör med sina hundar
Vad vore livet utan hend.
Ha det gott!
Mvh Towe & Ricco

Anonym sa...

Hej Hej Igen!
Vi har med den blogg.
Fall ni vill titta in.
http://cockettsriccardo.blogg.se

Kati sa...

Vad roligt att du hittat hit =) Livet utan hund är helt otänkbart. =)

Malin & Grimm sa...

Vilka superfina hundar! =) Är svag för blue merle shelties ;)
Fin blogg också :)
Har själv en golden på 5 månader (länk till hans blogg).

hedda & thilia ♥ sa...

hittade till din blogg! mysig, kommer att följas! :)