fredag 9 juli 2010

Både de ena och det andra...


Hade inte tänkt åka på utställningen till Uleåborg iår, men är nu ändå påväg dit =). Dock endast Kiira och Haamu kommer med iår. Neiti får vara hemma och odla lite maghår =).
Kiira kom tyvärr på att nu är det bikiniväder så hon ser väldigt tanig ut nu. Men vi är mest ute efter träning och så slipper vi ju ut i världen lite =). Husse får vara hemma med resten av flocken =).

Förra helgen var det anlagsprov för Neiti, tyvärr blev hon inte godkänd denna gång. Nära var det, domaren skrev att pga en arbetsolycka så kunde hon inte godkänna henne. Grejen var den att Neiti missade haren på spårningen, spårningen i sej själv var bra, men bytet markerades inte. Men nya tag i augusti, bara hon slipper med.

Dessutom så har min morbror från USA och hans sambo firat hans 40-års dag i Finland. Så förra söndagen åkte Mats, jag, Neiti och Kiira till Sapsalampi för att träffa dem =). Bilden ovan är från Sapsalampi. Passade även på att åka dit en sväng med mamma i tisdags. Med tur så träffar vi dem ännu en gång i Uleåborg...

Nästa helg är oxå fullbokad. Neiti ska på prov och Kiira ska på ännu en utställning, denna gång i Ylivieska.

Inga kommentarer: