måndag 9 augusti 2010

Var ska man börja?

En hel del har hänt sedan jag uppdaterade bloggen sist. =) Ska försöka ta det kortfattat iaf =).

Kiira var på sheltiespecialen den 01.08.2010 i Tammerfors och fick resultatet Mycket God. Jag var nöjd med det med tanke på att damen inte har alls någon bottenull kvar.


bild av Jessica Grönlund


I lördags var det då anlagsprov för spaniels i Kovjoki. Husse och Neiti deltog och de blev godkända! HURRA! Dessutom fick de fina lovord av domaren =). Det betyder då att Neiti får starta i bruksklass på utställningar samt att hon kan bli utställningschampion. Men det är det nog lång väg ännu =).





Samma dag som anlagsprovet så ordnades i Korsnäs en lantdag. Där var vi (Kustens Hundklubb) med och hade försäljning och uppvisning av olika hundsporter.

I onsdags hämtade jag Sofia och så har hon varit här till igår. Sofia och Ressu började i torsdags träna agility tillsammans och på lördagen på hade agilityuppvisning på lantdagen. De var jätteduktiga och gjorde en riktigt fin uppvisning tillsammans. Publiken gillade uppvisningen och det bådar ju gott inför kommande agilitykurser... =)

Dessutom så var vi med i Vasabladet på torsdagen (en artikel inför lantdagen). Bilden nedan är tagen för den artikeln men kom aldrig med i tidningen. Bilden som kom med har jag inte hunnit skanna så ni får ta tillgodo med denna =).




Sofia bestämde redan innan vi kom hem att Kiira och Ressu är hennes hundar under tiden hon är här. Vilket syns nedan oxå =).





Bilderna nedan är tagna första träningsdagen. Misstänker starkt att en agilitystjärna är född =).









2 kommentarer:

Eddie & Dino sa...

Grattis till det mycket väl genomförda anlagsprovet för Neiti! Nu kan certena börja komma ;) Och fina sommarbilder på sheltisarna och Sofia, hon verkar gilla agility lika mycket som hundarna.

Kati sa...

Tackar, jag är mycket stolt över både Mats och Neiti =)

Vi hoppas ju på att de ska börja komma, men damen borde utvecklas lite till ännu =)
Vi har två grupputställningar inplanerade nu så får se hur det går då. Hon har ju ändrats en hel del över sommaren.